nl/en
BOOK NOW

Arrival:
Nights:
Adults:
Children:

Publisher’s Terrace Room

Zelfs uitgevers hebben af en toe een moment van rust nodig. Om te genieten van de fantastische verhalen die ze publiceerden en om hun prachtige boeken te bewonderen en te koesteren. Want verhalen hebben lezers nodig die al hun verborgen lagen blootleggen. Geduldige lezers, die de tijd willen nemen om de fantasiewereld van de schrijver in te ademen. Lezers die de realiteit even willen ontvluchten. In deze heerlijke kamer vindt u de rust en ruimte die nodig zijn om uw hoofd leeg te maken.

Room Details

2

21 – 24m²

king size bed / twin

Amenities

Furnished Terrace
Nespresso Coffee machine & Tea
Work desk
Safe
Flat-screen TV 43’’

Cable + satellite
Free unlimited High Speed Wi-Fi
Air conditioning
Iron and Ironing board (on request)
Kettle (on request)

Telephone
Shower or Bath
Hair dryer
Perricone bathroom amenities

Other Rooms

Room The Scott Hotel

Editor’s Room

Wie een verhaal redigeert, voorziet het van een gouden randje. De kracht van de woorden vermenigvuldigt zich, wanneer een ervaren redacteur ze onder handen neemt en de tekst polijst. Creëer hier uw eigen gouden randje, in deze kamer vol focus en concentratie.

Writer’s Room

Inspiratie verschuilt zich vaak in een klein hoekje. Deze kamer betovert u met een adembenemende ervaring. Schrijf hier uw eigen unieke verhaal, alsof u Scott Fitzgerald zelf was!

Publisher’s Room

In deze kamer neemt u de touwtjes in handen: welke verhalen wilt u op de wereld loslaten? U kunt zelf de meest tot de verbeelding sprekende verhalen uitkiezen…Language