nl/en
BOOK NOW

Arrival:
Nights:
Adults:
Children:

Get in touch

Our friendly staff are on hand to take your call, assist with enquiries, and deal with any booking information. We aim to reply as soon as possible.

The Scott Hotel

Place Loix 1, 1060 Bruxelles
+32 2 541 48 98

info@thescotthotel.be

Writer’s Room

Inspiratie verschuilt zich vaak in een klein hoekje. Deze kamer betovert u met een adembenemende ervaring. Schrijf hier uw eigen unieke verhaal, alsof u Scott Fitzgerald zelf was!

Room The Scott Hotel

Editor’s Room

Wie een verhaal redigeert, voorziet het van een gouden randje. De kracht van de woorden vermenigvuldigt zich, wanneer een ervaren redacteur ze onder handen neemt en de tekst polijst. Creëer hier uw eigen gouden randje, in deze kamer vol focus en concentratie.

Publisher’s Room

In deze kamer neemt u de touwtjes in handen: welke verhalen wilt u op de wereld loslaten? U kunt zelf de meest tot de verbeelding sprekende verhalen uitkiezen…

Publisher’s Terrace Room

Zelfs uitgevers hebben af en toe een moment van rust nodig. Om te genieten van de fantastische verhalen die ze publiceerden en om hun prachtige boeken te bewonderen en te koesteren.In deze heerlijke kamervindt u de rust en ruimte die nodig zijn om uw hoofd leeg te maken.Language