nl/en
BOOK NOW

Onze gasten zijn onze topprioriteit

Om je in alle veiligheid te kunnen verwelkomen verbindt Everland zich ertoe de richtlijnen en aanbevelingen te respecteren van de lokale overheden in de strijd tegen COVID-19.

Covid Safe Ticket

Denk erom dat je een Covid Safe Ticket nodig hebt om gebruik te maken van onze ontbijtruimtes.

Opleiding medewerkers en striktere procedures.

Achter ons mondmasker staan we altijd met de glimlach voor je klaar! Al onze medewerkers hebben een specifieke opleiding genoten om een onberispelijke, aangename en hartelijke omgeving te creëren waar iedereen zich veilig kan voelen.

Onberispelijk schone ruimtes

We zorgen ervoor dat alle publiek toegankelijke ruimtes en alle oppervlakken waarmee het publiek in contact komt, onberispelijk schoon zijn, dankzij zorgvuldige en regelmatige reinigingsbeurten in de loop van de dag met schoonmaak- en ontsmettingsproducten goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO).
Alle kamers worden na gebruik ontsmet volgens de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en de aanbevelingen van de lokale besturen. Social distancing is bij The Scott geen probleem. Met 75 kamers biedt het hotel een rustige omgeving, waar grote menigtes en drukte makkelijk kunnen worden vermeden. We hebben echter een systeem met markeringen ingevoerd om gasten eraan te herinneren de nodige afstand te bewaren met anderen.
In de liften zijn enkel personen toegelaten die in dezelfde kamer verblijven. We moedigen bovendien het gebruik aan van de trappen. Meteen een prima gelegenheid om wat extra calorieën te verbranden!
Op verschillende plaatsen in het hotel is het mogelijk om je handen te ontsmetten. Je kunt bovendien steeds terecht bij het onthaal als je een mondmasker of ontsmettingsgel nodig hebt.

Bedankt voor je hulp om van ons hotel een veilige plek te maken voor al onze gasten!Language