nl/en
BOOK NOW

Ontdek de wereld van modern surrealisme bij de ‘Popcorn’ expositie van MIMA – laat de magie voortduren in The Scott Hotel

Ontdek de wereld van modern surrealisme bij de ‘Popcorn’ expositie van MIMA – laat de magie voortduren in The Scott 

Ga op een kunstzinnige ontdekkingstocht om de eentonigheid van het dagelijks leven te doorbreken door een bezoek te brengen aan de betoverende ‘Popcorn’ expositie van MIMA, die tot 26 mei te zien is. Deze tentoonstelling is een ode aan de fantasie, met werken van 15 sprankelende kunstenaars uit Brussel en de rest van de wereld. Hun bijzondere werken bieden een kleurrijk, speels en magisch perspectief op onze wereld, en zijn de ideale prikkel voor wie zijn creativiteit wil aanwakkeren.

Dit jaar viert Brussel het 100-jarige bestaan van het surrealisme met tentoonstellingen die hulde brengen aan deze vooruitstrevende avant-garde stroming. Het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA) valt op door een moderne kijk op dit thema te bieden. Het avontuur begint al bij de ingang, waar bezoekers worden begroet door een poort met grote popcorn sculpturen, die hen uitnodigt tot een creatieve verkenning.

In lijn met dit artistieke avontuur biedt The Scott Hotel een perfecte plek om de betovering van de dag te verlengen. Geïnspireerd door de elegantie van het jazztijdperk en het literaire talent van F. Scott Fitzgerald, biedt dit themahotel in Brussel een uniek decor voor bezinning en ontspanning na de ‘Popcorn’ expositie. The Scott Hotel belichaamt de geest van de bruisende jaren twintig, en combineert verfijning met de geest van artistieke ontdekking en maatschappelijke overpeinzing die in de tentoonstelling naar voren komt.

Terwijl de surrealisme festiviteiten voortduren, met bijdragen van Bozar en de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten die de beweging van de jaren ’30 verkennen, biedt The Scott Hotel een ideale schuilplaats. Gasten kunnen hier genieten van een sfeer die de charme van vervlogen tijden met de dynamiek van modern surrealisme vermengt, voor een onvergetelijke ervaring die de tijd overstijgt.

website MIMA
image: MIMA

author avatar
polariscs


Language