nl/en
BOOK NOW

Op verkenning in het hart van de Brusselse biercultuur

In het hart van Brussel, met zijn door de tijd gesleten kasseien en architectonische verhalen, heerst een bier vibe die harder rockt dan de legendarische trappistenbrouwsels. Duik in de microbrouwerij scene van de stad, waar het ouderwetse vakmanschap samenkomt met frisse vibes om iets episch te gieten dat precies de juiste noten raakt.

Check de coole kat van de stad, Brasserie de la Senne, relaxend in de hippe buurt van Tour & Taxis. Deze plek heeft echte brouw-creds, voortgekomen uit een paar brouwgeeks die pro zijn geworden. Brasserie de la Senne zwaait de deuren wagenwijd open, pronkt met hun biermagie met intieme tours en proeverijen die je alles leren over hop en mout.

Probeer hun topper, Zinnebir, of proef de seizoenssensatie met een Taras Boulba—elke druppel heeft een verhaal van waanzinnige vaardigheden en vastberaden inzet. Maar het gaat niet alleen om het brouwen—deze tent heeft een vibe die helemaal gaat over chillen en milieuvriendelijke stappen die het de place-to-be maken voor iedereen die de Brusselse bierscene verkent.

In deze stad is bier niet zomaar een drankje—het is het ritme, de hartslag. En Brasserie de la Senne? Ze leggen de soundtrack neer, met beats van de echte Belgische brouwcultuur. Stap vooruit, neem een slok en laat Brussel je zien hoe bier echt gedaan wordt.

Image – Brasserie de la Senne Language